Tauranga
28 Januari 2008 | Nieuw Zeeland, Tauranga
Maandag 28 januari
Weer bijtijds op, afscheid genomen van de zeer aardige eigenaresse en naar de Driving Creek railway gereden, even buiten het dorp, voor een ritje van 3km de bush in met een treintje over een eigen spoor. Helaas zijn de 1e 2 ritten volgeboekt, besluit dus maar om door te rijden, geen zin om 2,5 uur te wachten. Ga naar Cathedral Cove, een rots aan zee met een gat/grot erin. 3 kwartier naar beneden lopen en dus later ook weer terug. De uitzichten onderweg zijn weer zeer mooi (weer is ook weer top) en beneden is het ook goed, mooi strand bij de Cove en het is er druk. Daarna naar Hotwater beach gereden, daar kun je een kuil op het strand graven en door de vulkanische activiteit komt er heet water in en heb je je eigen 'pool'. Iets voor onze Oosterburen dus, niet voor mij. Ik ga weer verder en kom om 17.00 in Tauranga aan. Krijg een andere kamer omdat de eigenaar net die morgen de badkamer heeft geverfd en nog met korting ook! Op zijn aanraden nog naar Mount Maunganui gereden en die beklommen (232 meter) met wederom fanatastische uitzichten. Kostte wel kracht, zweet en moeite. Maar wordt echt eens tijd dat ik weet hoe ik hier foto's op kan zetten.
Komt goed!
Groeten aan iedereen en bedankt voor alle berichten! Morgen ws een lord of the Rings tour.
Kiwi-Gerry
Komt goed!
Kiwi-Gerry
28 Januari 2008 - 09:09
Riekske:
GJ, gaat erg goed daar hé, geweldig!!
Ik wil ook weg !!! -
28 Januari 2008 - 09:58
Stefan:
Hey GJ
Leuke reisverslagen tot nu toe. Zo te lezen vermaak je je prima en zie je veel mooie dingen.
Ja, wat foto´s zou leuk zijn.
Succes verder. -
28 Januari 2008 - 10:10
Michel En Bianca:
hey g-j zo te lezen heb je het goed naar je zin..
wij gaan vandaag weer heerlijk werken
groetjes -
28 Januari 2008 - 13:30
Marco:
Jij vermaakt je wel zo te horen.
Maar kracht zweet en moeite? Dat komt je toch niet bekend voor denk ik.......haha
Gr. Moos -
28 Januari 2008 - 18:13
Rene Jill:
Geweldig zeg, gelukkig heb je beter weer nu. Geniet maar!!! -
28 Januari 2008 - 20:05
Lemmen:
ga je goed zo te lezen. mooi land geniet ervan groetjes fam lemmens -
29 Januari 2008 - 06:33
Olaf:
hé, als ik het zo lees, dan krijg ik ook zin om weer terug naar NZ te gaan. misschien kan ik het achter mijn reis naar Australia plakken. nog 5 weekjes en dan vlieg ik ook naar die kant van de wereld.
groetjes, olaf. -
29 Januari 2008 - 10:22
Saskia En Patric:
Als ik dit zo allemaal lees, zou ik ook wle meteen mijn koffers willen pakken.
Veel plezier en geniet er lekker van! -
29 Januari 2008 - 11:09
Sylvia Van Texaco :
ha, vakantieganger, leuk om je zo te zien en horen wat je allemaal uitvoert daar.
Mount Maunganui heb ik ook beklommen vet gaaf daar hé.
geniet er nog maar van, lekker zonnetje en mooie uitzichten.
fijne vakantie en de foto's wacht ik wel op tot je zover bent.
groeten sylvia texaco lichtenvoorde -
29 Januari 2008 - 19:50
Ark:
Door de badkamer geverfde reisatleet! Mooi om allemaal te lezen. Veel plezie kerel! -
30 Januari 2008 - 16:37
Yvonne:
Ik verwacht je wel poepbruin terug he Gert Jan.
Ben benieuwd naar de Lord of the Rings Tour
Houdou war -
30 Januari 2008 - 18:29
Frans:
\zweet gekost? was da nou? nooit gezien.
Maar ik geloof je. -
30 Januari 2008 - 19:59
Tante(hihihi) Xeen:
hoi hoi lief neefie
was weer effe nieuwsgierig,waar je nu zat.
in iedergeval zit nog steeds te wachten op die mooie geweldige fotoooos.
Dikke knuffels van uit cuuk.
ook de groetjes van onkel Fer
xxxxxxx -
30 Januari 2008 - 22:01
Francis:
Hee GJ
Zo te lezen gaat het daar geweldig, geniet ervan.
Groetjes -
30 Januari 2008 - 22:26
Jeroen W.:
He Lange,
Zo te zien en te lezen gaat alles naar wens en ben je lekker aan het genieten en je hebt gelijk. Daarnaast lijkt het mi ook niet zo moeilijk gezien hetgeen je allemaal ziet en meemaakt. Dat het hier grijs en grauw is zal daar alleen maar aan bijdragen. Veel plezier nog. Ik meld me wel weer en ik zal er een paar pakken op jou met carnaval! Ik weet overigens niet wat ik fout doe, want mijn vrouw meldde vanaf Tenerife dat alles naar wens ging en dat het 29 graden was!?! En ik maar werken!
Groeten,
Jeroen