Buenos Aires - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van langegj - WaarBenJij.nu Buenos Aires - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van langegj - WaarBenJij.nu

Buenos Aires

Door: GJ

Blijf op de hoogte en volg

13 Februari 2010 | Argentinië, Buenos Aires

Woensdagavond begon de reis al met een treinrit naar en hotelovernachting op Schiphol. Geen overbodige luxe gezien het vroeg tijdstip van vliegen en het weer. Vertrek ´s morgens met een uur vertraging vanaf Schiphol en in Frankfurt 1,5 uur. Zit tijdens de lange vlucht langs een Duitser die in Buenos Aires werkt en hij voorziet me van de nodige tips. ´s avonds om 22.00 kom ik uiteindelijk op het vliegveld aan, taxi gepakt naar mijn hotel en ben er vrij snel. Even opgefrist en maar meteen gaan slapen. Vrijdagmorgen bijtijds opgestaan en de stad gaan verkennen. Toeristische spots als Plaza Martin, Obelisk en Plaza de Mayo (van de dwaze moeders). Loop ook nog kriskras door het centrum en daarna naar Puerto Madero, een promenade rond de haven, waar ik even aanleg. Het hotel is niet meer ver weg en ik besluit me even op te gaan frissen. Het is tenslotte 30 graden, vrij zonnig en van al dat gewandel raak je erg bezweet. Het wordt uiteindelijk een siesta (zal wel nodig zijn geweest) en ga zo meteen uit eten en misschien nog naar een Irish Pub die vlak bij het hotel ligt. De eerste dag Buenos Aires is me goed bevallen, mooie stad (voor zover ik dat heb kunnen zien dan)

• 13 Februari 2010 - 15:09

Monique:

Klinkt goed GJ! Volgens mij is Buenos Aires ook een hele mooie stad. Moet ik ook nog een keertje naar toe. Is waarschijnlijk weer een hele gave trip die je aan het maken bent. Ik hoor het wel als je terug bent. En voor nu: genieten!

groetjes, Monique

• 13 Februari 2010 - 20:30

Menno & Lucy :

Hey GJ,

Heerlijk dat je weer op pad bent. Zoals je weet willen wij ook heel graag weer de hort op hahaha. Maar geniet er van en we houden je verslagen in de gaten.

Gr Menno en Lucy

• 14 Februari 2010 - 08:23

Michel:

Hee Lange, mooi tripje weer. Hierzo sneeuwt t, we gaan zo de prins afhalen... gr Bianca en Michel