Weekend Porto
Door: GJ
08 Februari 2010 | Portugal, Porto
Het was al weer ruim 1,5 jaar geleden dat ik op familiebezoek in Porto geweest was, dus werd het weer eens tijd. En als Ryan Air een retourvlucht voor 33 euro heeft, is de keuze niet zo moeilijk: gaan!! Ik werd vrijdagavon netjes door mijn neef van het vliegveld opgehaald en ik kon bij hem en zijn gezin blijven slapen: helemaal top natuurlijk! Op zaterdag hebben we lekker een terrasje gepikt (het was 17 graden en zonnig) en even aan zee gewandeld op de boulevard van Foz. Zondag was het weer minder, ben de nu de hele boulevard afgewandeld en heb het museum van de Commando's bezocht. Stelde op zich niet zo veel voor, maar het uitzicht op zee vanaf het fort (met nog een paar kannonnen) was mooi! 's avonds een voetbalwedstrijd bezocht, Porto-Naval. Porto won met 3-0, het was niet echt goed, maar ik zat tussen de spelersvrouwen, eten en drinken (Superbock) was inbegrepen, net als een bezoekje aan het spelershome. Heb voldoende genoten dus!! Vandaag staat er een bezoek aan de binnenstad op het programma, voordat ik aan het einde van de middag weer naar huis vlieg. Het weer is gelukkig omgeslagen: de zon laat zich weer zien. Al met al is het dus weer een goed weekend geweest, leuk om de familie weer te zien en een goede reden om er even uit te gaan!
08 Februari 2010 - 18:34
Jooljte:
Jij bent echt een levens
genieter. -
10 Februari 2010 - 16:14
Coen&Geby:
Sakkerju, klinkt weer goed allemaal!!!
Geniet van ut leven, we hebben er maar éé'n!!!
Groetjes -
12 Februari 2010 - 16:37
Ton K:
Hoi Gert-jan
Ik zie wel weer het goed heeft.
En wij maar weer werken.
Zie je snel weer.
Groetjes en nog heel veel plezier.