City trip naar New York - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van langegj - WaarBenJij.nu City trip naar New York - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van langegj - WaarBenJij.nu

City trip naar New York

Door: GJ

Blijf op de hoogte en volg

16 Mei 2009 | Verenigde Staten, New York

Op vrijdag al naar Frankfurt gegaan met de trein en daar een hotel gepakt. Zaterdagmorgen met Singapore Airlines (je kiest toch voor comfort en kwaliteit) naar New York JFK gevlogen. Bij de gate krijgt iedereen een pakketje in de handen geduwd met info, een thermometer, doekjes, allemaal voor de varkensgriep. Toch enige paniek in de States dus.
De vlucht verloopt goed, ook bij de douane totaal geen problemen. Al worden er wel digitale vingerafdrukken en een foto van me genomen.
Een yellow cab naar mijn hotel gepakt. Krijg meteen een flesje water van de chauffeur (no, it's for free) die me vrij snel bij mijn hotel in Manhattan afzet. Kan nog niet in mijn kamer. Dus maar even rond gaan wandelen: Times Square is vlakbij, Empire State Building, Madison Square Garden, Broadway en via de zuidkant van Central Park weer terug naar het hotel. Even een dutje gedaan en New York by night verkend: het blijft superdruk, de neonreclames flitsen. The city that never sleeps doet haar naam eer aan.
Ik vermaak me er wel, heb de plannen voor de komende dagen al gemaakt. Het is wederom gaaf om in een stad aan de andere kant van de wereld rond te struinen!

• 17 Mei 2009 - 09:51

Monique:

Weer gaaf GJ! Ik heb ontzettende zin naar mijn tripje Madrid.
    Geniet van NY maar dat zal geen enkel probleem zijn!

Groetjes, Monique

• 17 Mei 2009 - 12:03

KG:

Volgende week Liege City TRIP!!!!